Aanmeldingsformulier

Via dit formulier kunt u zich aanmelden als kandidaat-lid. Na controle van de ingevulde gegevens zullen wij uw lidmaatschap-aanvraag bevestigen. Met name in vakantieperiodes kan de verwerking van uw inschrijving enkele weken duren.

Persoonlijke gegevens

Blijf bereikbaar: dit 2e adres wordt alleen gebruikt wanneer het 1e niet meer werkt.
Zakelijk
Postadres
Bezoekadres
Factuuradres
Lidmaatschapgegevens
Consultants voorwaarde
Om een evenredige verdeling van de leden over de verschillende groepen te behouden dienen consultants (= helpen andere bedrijven met productinnovatie) gelijktijdig een praktiserend (= doen aan productinnovatie voor eigen business en risico) kandidaat-lid aan te brengen. Na ontvangst van de inschrijving van het praktiserend kandidaat-lid zal de lidmaatschapsaanvraag van de consultant geactiveerd worden. Vul hieronder de gegevens van dit praktiserend kandidaat-lid in.

Gewenst lidmaatschap/abonnementsvorm
  1. Basis lidmaatschap (Visions) PDMA.NL inclusief gratis toegang tot de meeste evenementen, PDMA USA, TheSource en het digitale tijdschrift Visions. Het lid is tevens lid van PDMA.org in de USA (kosten EUR 140 per jaar)
  2. Lidmaatschap met academische oriëntatie (JPIM + Visions) als basislidmaatschap PDMA.NL inclusief gratis toegang tot de meeste evenementen, PDMA USA, TheSource en het digitale tijdschrift Visions, plus het tijdschrift JPIM, Journal of Product Innovation Management (kosten PDMA EUR 180 per jaar)
  3. Lidmaatschap met management-oriëntatie (Visions + HMR) als basislidmaatschap PDMA.NL inclusief gratis toegang tot de meeste evenementen, PDMA USA, TheSource en het digitale tijdschrift Visions, plus het tijdschrift Holland Management Review (kosten PDMA EUR 140 per jaar plus HMR 125 EUR per jaar)
  4. Uitgebreid lidmaatschap (JPIM + Visions + HMR) als basislidmaatschap PDMA.NL inclusief gratis toegang tot de meeste evenementen, PDMA USA, TheSource en het digitale tijdschrift Visions, plus het tijdschrift Holland Management Review, en het tijdschrift JPIM, Journal of Product Innovation Management (kosten PDMA EUR 180 per jaar plus HMR 125 EUR per jaar)
Lid worden als student en/of een elektronisch lidmaatschap is alleen mogelijk door u rechtstreeks in te schrijven bij de PDMA in de USA via www.pdma.org.

Holland Management Review (HMR) wordt uitgegeven, verzonden en apart gefactureerd door uitgeverij Mediawerf Uitgevers te Amsterdam voor de speciale ledenprijs van 125 EUR per jaar (incl. BTW). Daartoe geven wij uw gegevens door aan Mediawerf Uitgevers te Amsterdam. PDMA.NL is niet aansprakelijk voor eventuele fouten in verzending en/of facturatie van HMR.

Een abonnement loopt altijd tot eind van het kalenderjaar. Om wederzijdse administratiekosten te beperken, zal bij inschrijving vanaf medio september direct tot eind van het volgende jaar gefactureerd worden. Indien u dit niet wenst, kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven.

Het kandidaat-lid verklaart dat hij/zij:
  1. wenst te worden ingeschreven als lid van de vereniging PDMA.NL (tevens lid PDMA.org in de USA);
  2. bovenstaande gegevens naar waarheid heeft verstrekt;
  3. instemt met het gebruik van zijn/haar e-mail adres(sen) voor het toezenden van nieuwsbrieven en uitnodigingen van de PDMA;
  4. akkoord gaat met de regel dat het bestuur namens de leden het voorbehoud maakt om kandidaat-leden al dan niet aan te nemen op basis van functie, soort lidmaatschap, jaren van ervaring en op basis van een evenredige verdeling van het aantal leden over de verschillende groepen (praktiserend, academisch en consultants). Het streven is minimaal 50% praktiserende leden uit bedrijfsleven en overheid en 50% gelijkelijk verdeeld academici en consultants, en dat een kandidaat-lid kan voldoen aan een minimale kwaliteitseis ten aanzien van te verwachten kennis en ervaring op gebied van bovengenoemde functionele terreinen.
Als extra controle, om er zeker van te zijn dat dit een handmatige reactie is,
type onderstaande code over in het tekstveld ernaast.
  


Leden LoginWachtwoord vergeten?
© Copyright 2024 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer