Lidmaatschap

Vereniging PDMA-NL

PDMA-NL is de productinnovatie beroepsvereniging gericht op midden en hoger kader in het bedrijfsleven en de academische wereld. Zij richt zich op kennisuitwisseling op het gebied van product- en dienstenontwikkeling. PDMA-NL is toonaangevend op gebied van innovatiemanagement in Nederland. Belangrijkste activiteiten zijn seminars, boeken over innovatie en denktanks rond specifieke thema's zoals samenwerking, cultuur en fuzzy front end.

ACTIE: Gratis boek voor nieuwe leden

Wanneer u zich nu aanmeldt als nieuw lid, ontvangt u ons boek "Goed nieuws uit Nederland 2015" als welkomst-geschenk. Dus u start al direct met 50 inspirerende ideeën. Schrijf u in via het inschrijfformulier en na de acceptatie wordt het boek binnen enkele dagen thuisgestuurd. (Winkelwaarde EUR 29,95, actie loopt zolang de voorraad strekt.)


E-mail ontvangen van PDMA.org uit Amerika over uw lidmaatschap? Lees de toelichting onderaan deze pagina.

Voordelen lidmaatschap

Er zijn verschillende goede redenen om lid te worden van PDMA.NL. Ten eerste bent u dan automatisch lid van de Product Development & Management Association in de USA* en mede daardoor verbonden met de wereldwijd netwerk van innovatie- en NPD-professionals. U krijgt toegang tot The Source, "A Source of Knowledge and Networking Opportunities for the Product Development and Management Community", u ontvangt het digitale tijdschrift "Visions" (3-4x per jaar) en optioneel het wetenschappelijk tijdschrift JPIM: "Journal of Product Innovation Management" (6x per jaar).

Tevens krijgen leden flinke korting op de internationale seminars en conferenties van PDMA en PDMA.NL en gratis toegang tot de reguliere thematische seminars en masterclass workshops van PDMA.NL in Nederland (6-8x per jaar). Ook heeft PDMA.NL een besloten group op LinkedIn. We gebruiken LinkedIn om leden de mogelijkheid te geven profielen uit te wisselen om zo de netwerkfunctie van PDMA.NL te versterken.

Leden ontvangen tevens korting op de opleiding tot New Product Development Professional (NPDP) welke door STEM Industrial Marketing Centre wordt gegeven. Daarnaast krijgt u als lid een hoge korting op een (optioneel) abonnement op het managementtijdschrift "Holland Management Review" (HMR), inclusief toegang tot het volledige online archief. HMR biedt u zes keer per jaar een magazine vol Nederlandstalige artikelen van de meest gezaghebbende business schools in Europa en de VS. Het zijn artikelen met een hoog praktisch nut, geschreven door internationaal gerenommeerde managementexperts en wetenschappers.

* Lid zijn in de USA betekent niet automatisch dat u ook in Nederland geregistreerd bent. Wilt u de Nederlandse nieuwsbrief ontvangen en deelnemen aan de Nederlandse seminars dan vragen we u het aanmeldingsformulier in te vullen en in te sturen.

Doelgroep en voorwaarden

Het lidmaatschap is voor (aanmelding met beperkingen):

Academici
Ervaren en/of senior managers alsmede algemeen directeuren uit het bedrijfsleven
Ervaren en/of senior overheidsfunctionarissen met relevant werkterrein
Onafhankelijke consultants opererend in 'PDMA' werkterreinen, met extra voorwaarde*.

*) Consultants voorwaarde
Het streven is minimaal 50% praktiserende leden uit bedrijfsleven en overheid en 50% gelijkelijk verdeeld academici en consultants. Om een evenredige verdeling van de leden over de verschillende groepen te behouden dienen consultants (= helpen andere bedrijven met productinnovatie) gelijktijdig een praktiserend (= doen aan productinnovatie voor eigen business en risico) kandidaat-lid aan te brengen. Na ontvangst van de inschrijving van het praktiserend kandidaat-lid zal de lidmaatschapsaanvraag van de consultant geactiveerd worden. Acquisitie tijdens onze activiteiten wordt niet op prijs gesteld.

Verwachtingen v.w.b. de leden

PDMA-NL is door en voor de leden, onderlinge steun in plaats van 'prescriptieve' benadering: de feedback geeft aan dat we 'de diepte' in moeten. Een lid moet actief kunnen deelnemen, spreken, doceren, maar ook een interessant klankbord in de groep zijn. Kortom een professional uit het vakgebied als academicus/a, praktiserende en leidinggevende NPD-er/marktplanner/market of business development professional, consultants, en beleidsmakers uit overheidssectoren.

Lidmaatschap opties en kosten (per jaar)

Optie 1: Basis lidmaatschap PDMA.NL
Inclusief PDMA USA, The Source en een abonnement op het digitale tijdschrift Visions: EUR 140
Optie 2: Lidmaatschap met academische oriëntatie
Als optie 1, plus een abonnement op het wetenschappelijk tijdschrift JPIM: EUR 180
Optie 3: Lidmaatschap met management oriëntatie
Als optie 1, plus een abonnement op Holland Management Review: EUR 140 + EUR 125*
Optie 4: Uitgebreid lidmaatschap
Als optie 2, dus inclusief JPIM, plus een abonnement op Holland Management Review: EUR 180 + EUR 125*

*) Uw abonnement op Holland Management Review wordt volledig afgehandeld en gefactureerd door de uitgever van HMR: Beerens Business Press (BBP).

Lid worden als student en/of een elektronisch lidmaatschap is alleen mogelijk door u rechtstreeks in te schrijven bij de PDMA in de USA via www.pdma.org. De contributie wordt na inschrijving en daarna jaarlijks op een vast moment gefactureerd (eind oktober). Een abonnement loopt altijd tot eind van het kalenderjaar. Om wederzijdse administratiekosten te beperken, zal bij inschrijving vanaf medio september direct tot eind v
15-02-19 (KVG)
Deel dit artikel via:
Leden LoginWachtwoord vergeten?
© Copyright 2024 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer