Programmacommissie

De programmacommisie verzorgt de activiteiten van de vereniging zoals seminars, workshops en masterclasses, zie voor een actueel overzicht de agenda. De programmacommissie bestaat uit de volgende personen:

dr. ir. Rob de Graaf

Dr. ir. Rob de Graaf (1967) werkt als Senior Consultant Product Innovation bij Philips Innovation Services, Industry Consulting. Hij werkt vanuit Industry Consulting zowel binnen als buiten Philips als innovatieconsultant. Rob studeerde Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven waar hij in 1996 promoveerde op een assessmentmethode voor verbetering van productontwikkelprocessen en ondersteunende ICT. Rob heeft vijf jaar bij Ericsson in het management van de productontwikkeling gewerkt, drie jaar in Nederland en twee jaar in Mexico. Daarna werkte Rob als Manager Services bij Ascom en als Senior Consultant bij Stratix Consulting. Van 2005 t/m 2012 was Rob ondernemer op het gebied van innovatie, strategie en samenwerking. Rob was van 2005 t/m 2008 ook in deeltijd Universitair Docent aan de Rijksuniversiteit Groningen, faculteit Economie en Bedrijfskunde en van 2009 t/m 2012 als deeltijddocent verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Sinds de oprichting van PDMA-NL is Rob actief als lid van de programmacommissie, was en 2009-2012 secretaries in het bestuur, en hij vormt sinds 2007 samen met Elke den Ouden de redactie van "Goed Nieuws uit Nederland: Vijftig inspirerende Innovaties", waarvan onlangs de vierde editie verscheen.

Lindy Hensen

Lindy Hensen is innovator, ondernemer en oprichter van TEKKOO. Zij bouwt nieuwe bedrijvigheid met duurzame technische oplossingen in de industrie en wil zo de wereld een beetje slimmer en duurzamer maken. Haar bedrijf TEKKOO dicht het gat tussen corporate en startup innovatie, door ze aan elkaar te verbinden en door bij beide versnelling te brengen met innovatie executiekracht.
Sinds haar studie aan de Technische Universiteit van Delft heeft ze bij verschillende bedrijven, waaronder The Bridge business innovators, gewerkt aan innovaties in de energie, biobased en circulaire economie, samen met verschillende startups en bedrijven zoals Corbion, Cosun, AEB, Eneco, Engie en Akzo Nobel.
Naast haar huidige (interim) werk bij een aantal grote bedrijven, is zij momenteel specifiek heel trots op een van de startups waarin TEKKOO investeert en participeert. PeelPioneers is opgericht in 2016 en richt zich op het verwaarden van citrusafval naar waardevolle producten. In 2018 willen zij een 10kton fabriek in Nederland te realiseren.
Leden LoginWachtwoord vergeten?
© Copyright 2023 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer