Nieuws

Op deze pagina vindt u een selectie van de nieuwste artikelen, verslagen en ander nieuws van de PDMA.NL, Product Development and Management Association - The Netherlands.

PDMA.NL gaat samenwerken met het Zweedse Innovationsledarna

13-10-2021 - Primeur: PDMA.NL gaat samenwerken met het Zweedse Innovationsledarna Het is dan zo ver. We kunnen bekend maken dat PDMA.NL gaat samenwerken met Innovationsledarna, de Zweedse vereniging voor Innovation Management Professionals (https://www.innovationsledarna.se/). Dit is het resultaat van een initiatief dat Egbert-Jan van Dijck (wnd ... Lees meer.

Eerste PolyCE handleiding voor circulaire productontwikkeling

16-04-2021 - Eerste PolyCE handleiding voor circulaire productontwikkeling vandaag uitgereikt aan Frans Timmermans Met nieuwe EU-wetgeving in de maak, staan bedrijven voor grote uitdagingen om eraan te voldoen. Hoe begin je met circulariteit? Dit boek wijst de weg. Hoe kunnen gerecyclede kunststoffen meer, en op een hoogwaardige manier, ... Lees meer.

Masterclass "Tooling" door Innofication en Sopheon

14-05-2019 - Deze masterclass had een aantal belangrijke vraagstukken centraal staan waar iedere innovatie manager vroeg of laat mee te maken krijgt. Innoveren is en blijft mensenwerk, maar innovatie management oplossingen kunnen in de praktijk van grote toegevoegde waarde zijn om de professionaliteit en het innovatievermogen van organisaties te ... Lees meer.

Masterclass "De ontbrekende schakel in new product & services development"

15-05-2019 - PDMA was op 25 april 2019 te gast in Nyenrode voor de Masterclass "De ontbrekende schakel in new product & services development" . De Masterclass was opgebouwd uit twee delen; Drs. Huub Rutten van Sopheon gaf inzicht in de praktijk van Stage-Gate® met als titel "From Stage-Gate to Enterprise Innovation Management with Sopheon, ... Lees meer.

Succesvolle productinnovatie; minder brainwaves meer scenario's

13-12-2018 - Zijn uitvindingen het gevolg van een briljante brainwave of is dat het resultaat van een langlopend proces? Een stelling die dr. ir. Huub Ehlhardt op tafel legde tijdens een Masterclass ‘Origin of Products’ van de PDMA. Ehlhardt : ’Terwijl evolutionair denken onder historici en economen allang gemeengoed is, wordt dit nog maar ... Lees meer.

Innovatie moet vele vaders hebben

28-11-2018 - 'Innovatie is dóen, niet blijven hangen in business cases. Zo simpel is het.' Het was een van de prikkelende uitspraken van Gijs van Wulfen tijdens de levendige PDMA Masterclass over innovatie, 27 november aan de TU in Eindhoven. Van Wulfen behandelde aan de hand van zijn nieuwe boek '101 lessons for innovators' een flink aantal thema's ... Lees meer.

PDMA.nl gaat samenwerking aan met Duale Hochschule Baden-Württemberg

16-11-2018 - Vanaf begin volgend jaar biedt de PDMA een nieuwe academische opleiding aan voor innovatieprofessionals. In samenwerking met de Centre for Advanced Studies aan de Duale Hochschule Baden-Württemberg Stuttgart (DHBW CAS) zal vanaf februari 2019 het programma Product Development Professional van start gaan. De opleiding wordt in 2019 ... Lees meer.

Interessante workshop op de TU Delft in single en double loop innovation

30-04-2018 - Intuitie als voeding voor innovatie Tijdens de PDMA-workshop Single & Double Loop Innovation, 26 april aan de TU in Delft, werden innovatietheorie en –praktijk op een zeer toegankelijke manier bij elkaar gebracht. Drs. Rogier van Duin, consultant bij Duvaro en secretaris van PDMA, en Dr. Ir. Frido Smulders, als innovatieexpert ... Lees meer.

Patent Match op de TUE

05-04-2018 - Innovatieve concepten, ideeën, ontwerpen, octrooien; wat zouden we onze ideeën graag allemaal succesvol in de markt zetten. De realiteit is helaas anders. Veel ideeën verdwijnen in een bureaulade. En dat is zonde van alle ambitie, tijd, energie en bovendien verspilling van geld. PatentMatch gaat hier verandering in brengen. Het ... Lees meer.

PDMA te gast bij Findest Open (innovation en technology scouting)

05-04-2018 - Op 4 april 2018 zijn een aantal leden van de PDMA in de gelegenheid geweest om een bijeenkomst onder de titel "The Findest Open" bij te wonen. Findest is een start-up in Amsterdam van jonge, super enthousiaste professionals die de brug willen slaan tussen academisch onderzoek en bedrijven door Human Intelligence en Artifical ... Lees meer.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  volgende  
Leden LoginWachtwoord vergeten?
© Copyright 2023 PDMA.NL - All Rights Reserved.
Over PDMA.NL    Contact    Privacy    Disclaimer